Voor al het nieuws over de speeltuin, evenementen en andere zaken kunt u uiteraard altijd de Babbelnoot raadplegen.

Speeltuin Ons Nootje Terneuzen
B
Babbelnoot maart 2017
 
Speeltuin Ons Nootje Terneuzen
Kyche Digital Services © 2013

Beste leden,

Door de vele regenval kan het wel eens gebeuren dat we de speeltuin moeten sluiten i.v.m. wateroverlast. Dit word dan van dag tot dag bekeken en op facebook gezet. Hierdoor kan het wel eens gebeuren dat u voor een gesloten poort staat. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Wij streven er echter voor om de speeltuin zoveel mogelijk open te houden ook in de winter maanden. Want na schooltijd word er toch veel gebruik gemaakt van de speeltuin door de jeugd.

Contributie 2017

Contributie is € 17,50 per gezin per kalenderjaar en dient voor 15 maart betaald te zijn.
U kunt de contributie overmaken naar Rabobank, IBAN NL85.RABO.0362.3198 12 , t.n.v. Buurtvereniging “Ons Nootje”, onder vermelding van uw naam en adres en voor de digitale babbelnoot uw e-mail adres.
Speeltuin “Ons Nootje” is gratis voor leden van de buurtvereniging
Niet leden betalen € 2,00 entree voor de speeltuin per dag per kind. Nemen leden vriendjes of vriendinnetjes mee die geen lid zijn betalen deze € 1,00 per kind per dag.
Iedere bezoeker van de speeltuin dient zich te melden bij het tuinhuis (indien bemand) aan de ingang voor leden controle. De kinderen kunnen hier ook hun fietssleutel, portemonnee, gsm e.d. in bewaring geven. Ook met verwondingen kunnen zij er terecht voor een pleister of verband.

Vanuit het huisje verkopen wij ook snoep, chips, koffie/thee, limonade en ijs. Het geld dat we hiermee verdienen wordt weer gebruikt voor evenementen en het opknappen van de speeltuin. Zoals u ziet hebben we dit jaar weer heel wat leuke activiteiten opstaan.
Wel zouden we het op prijs stellen dat er meer vrijwilligers zich aan zouden melden.
Dit kan via e-mail onsnootje@xs4all.nl.

De Babbelnoot kunt u ook terugvinden op onze website www.onsnootje.nl. De website gaat dit jaar over van Kyche design naar INITION. We zijn blij dat Elco hem heeft opgezet en bijgehouden maar nu hij is verhuisd, is hij gestopt met Kyche webdesign. Gelukkig was Jeffrey van INITION gelijk bereid om de website op te pakken. De site is op het moment nog even niet bijgewerkt i.v.m. een andere opzet. Foto’s zijn te vinden op onze facebook pagina.
Geregeld worden hier ook gevonden voorwerpen op gezet of melding van verloren voorwerpen..

We willen u er op wijzen dat we het hele jaar consumptie bonnen verkopen die geldig blijven en die men ook in kan leveren zonder dat er evenementen zijn. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn alleen te gebruiken voor ijs, snoep, chips en drinken.

Naar het nieuwe project “De Draak” word geregeld gevraagd. Deze zal er komen maar dan wel iets later. Na juli zouden ze aan de draak beginnen. We hopen dat hij nog dit jaar klaar is maar dat is afwachten. Maar komen doet hij er.

Voor alle evenementen zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers met leuke ideeen of gewoon om te helpen met het begeleiden van spelletjes. Lijkt het u leuk ? mail dan naar onsnootje@xs4all.nl

Activiteiten 2017

Activiteiten met een * zijn alleen voor leden van de Buurtvereniging. (men is pas lid als de contributie 2017 betaald is)

16 april paaseieren zoeken*

Zondag eerste paasdag op 16 april mogen de kinderen weer paaseieren zoeken in de speeltuin. De paashaas zelf zal de eieren in ontvangst nemen en de kinderen een traktatie geven Aanvang : 11.00 uur. Plaats Speeltuin “Ons Nootje”.De ouders verwelkomen wij met koffie en paasbrood. Aan de poort wordt gecontroleerd op lidmaatschap omdat het alleen voor leden is. Men is pas lid als de contributie voor 2017 voldaan is. Geen lid, geen toegang.

27 april Koningsdag

We hopen natuurlijk allemaal op mooi weer tijdens Koningsdag. Als het weer meezit willen we die middag weer een gezellige Spelletjesmiddag organiseren van 14.00 uur t/m 17.00 uur.
Ook Kiddie kinderanimatie is deze middag van de partij met schminken, dans en ballonnenplezier Spelletjeskaarten zijn verkrijgbaar voor € 1,50 (inclusief 1 consumptiebon van € 0,50) Met deze spelletjeskaart kunnen de kinderen aan alle spelletjes deelnemen.
Natuurlijk zorgen we ook deze dag weer voor vers gebakken wafels en broodjes hamburger.

Wij zijn voor deze middag nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de spelletjes..

Zomervakantie 15 juli t/m 27 augustus

Tijdens de zomervakantie zullen de zwembaden weer in de speeltuin staan. (mits het weer het toelaat) Zomervakantie is vanaf 23 juli t/m 4 september.

Openingstijden Tijdens de zomervakantie vanaf 13.00 uur t/m 20.00 uur

23 aug Viswedstrijd ONI

In het kader van de speelweek organiseert ONI een viswedstrijd voor de jeugd met ondersteuning van Buurtvereniging “Ons Nootje” Meer info hierover vind u tegen die tijd op de website van Hengelsport vereniging ONI.

26 augustus Speelweek

Vanaf 13.00 uur t/m 17.00 uur zijn de kinderen van harte welkom. Om 16.00 uur mogen de kinderen zelf stokbrood bakken en opeten met een worstje of bruine suiker of beiden..

Kosten voor die middag zijn € 1,50 per kind . Wat we verder die middag gaan doen hangt nog een beetje af van het weer.

Voor de liefhebbers zorgen we voor broodjes hamburger a € 2,00 per stuk.

27 oktober Lampionoptocht

Om 18.30 kunnen de deelnemers van de optocht een lampion ophalen in de speeltuin.
Kosten € 1,50 per lampion met verlichting en een consumptiebon van 0,50 voor snoep, chips of drinken.
Om 19.30 uur vertrekken we begeleid door Showband Sas van Gent met een stoet door de wijk Othene. We lopen ongeveer 30 tot 45 minuten dit is een beetje weersafhankelijk

29 november Sint Nicolaas

Om 13.00 uur verwachten we Sint Nicolaas in de speeltuin, Dit jaar een andere opzet met een gezellige Pietenboel. De viering duurt ongeveer 2 uur. Meer info en kleurplaat volgen later nog.

Groetjes namens het bestuur

Sponsors van Buurtvereniging “Ons Nootje” zijn:

Onze hoofdsponsor is Dethon groen, ze zorgen dat elke week het toilet netjes verschoond word en het maaien in de speeltuin word door de gemeente uitbesteed aan Dethon groen en het ziet er altijd keurig netjes uit.

INITION webdesign, apps en software jeffrey@inition.nl www.inition.nl
Dethon Groen F.J. Haarmanweg 58 4538 AS Terneuzen
Servicenet IT Facilities B.V Communicatielaan 5B 4538 BV Terneuzen
Green Forest BBQ’s en Grills Polenweg 24 4538 AP Terneuzen
BT-SIGN Info@bt-sign.nl www.bt-sign.nl
Gebr Netten
Handel in oude metalen
Koegorsstraat 9 4538 PK Terneuzen
Extra Bouw Dijkzicht 10 4533 PA Terneuzen
SNS bank Havenstraat 14 4531 EK Terneuzen
Cappendijk Auto’s Toyota en Volvo dealer F.J. Haarmanweg 58 4538 AS Terneuzen
Rabobank Terneuzen/Sas v Gent Herengracht 1 4531 GM Terneuzen
Bakker Dees Kokkeldreef 4 4533 DD Terneuzen
Kapsalon Iduna Platschelp 15 4533 DH Terneuzen
Smith promotions Polenweg 3 4538 AP Terneuzen

Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn om de Buurtvereniging te sponsoren kunnen een mailtje sturen naar onsnootje@xs4all.nl
De sponsor gelden worden gebruikt voor het onderhoud en vernieuwing van de speeltuin(rekken) en het organiseren van evenementen.